29 травня відлунав урочистим  акордом випускний вечір в музичній школі.

55 ювілейний   випуск Зіньківської ДМШ разом з філіями   налічує  16 учнів по класу  бандури , гітари, фортепіано та духових інструментів. Шестеро з них-зіньківчани. Радість і сум водночас переповнювали присутніх, дивлячись на   впевнених, красивих, енергійних і  справді талановитих юних музикантів. Серед них – переможці шкільних і учасники обласних і Всеукраїнських конкурсів, шкільних заходів та звітних концертів. Залишаються позаду  роки наполегливого навчання і натхненної творчої праці, години хвилювань і миттєвості насолоди  від успіху.

Колись вони  першокласниками ,  з широко відкритими очима входили в новий для них світ музики. І   педагоги щедро відкривали для них свій внутрішній світ помножений  на педагогічний талант, вели за руку дорогами пізнання, наповнювали їхні душі справжніми духовними скарбами .

З вітальними словами до випускників та їх батьків звернулися директор школи  Должко С.Г., секретар міської ради Чикало В.М., викладачі та учні школи. Винуватці заходу підготували  надзвичайно захопливе  дійство та влаштували на прощання високопрофесійний концерт.

Частинка кожного випускника назавжди  залишається у  стінах школи  і   добра згадка про  викладачів та  уроки духовності будуть їм дороговказом у житті. Бо вони отримали величезний дар – бачити не тільки те , що лежить на поверхні і слухати  не тільки себе.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу